The Before and After Effect

Before!

It is amazing the drastic changes that landscaping can have on a property. For this senior living complex in Rochester, Nature’s Accents was able to completely remove and redo the entire landscaping for this courtyard to allow the residents to have a place to enjoy the outdoors and enjoy nice summer days. This new landscape offered those with limited mobility the ability to use the court yard, where there were only steps and no ramps connecting the 3 levels to begin with. It also offered a fresh look to this courtyard as well as a feeling of increased living space to enjoy.

This massive renovation was worth every penny. Before, you will see, there close to no plants because the court yard was originally built on solid concrete and covered in a faded and aged red brick. We brought in soil to include plants of all sorts to make the courtyard look more like a place where nature and the city were one. Rather than the original industrial feel of this courtyard, the new landscape offers an organic sanctuary in the middle of this complex in the city. Check out the pictures from this massive renovation and draw some ideas from this landscape to possibly consider in your landscaping at home or for your business.

[sociallocker id=”711″] After!                                                                                                                             [/sociallocker]

No comments yet.

Leave a Reply

Powered by LimeCuda, Designed by Nature's Accents.